North American Turbocoupe Organization



I need help with my tail lights
Jims88TC Offline
Junior Member
#1
Well I finally got a new battery..and it seemed to fix my problem with the alarm thank god. But then when I went to drive her around I realized that when I hit the brake that the "rear brake lamp out" indicator light lit up. When I put on my right blinker it works fine...and when I put my left blinker on the arrow inside the car that lights green stays solid green and does not blink. Also...when I have the headlights on all the rear tail lights were on. What could be the problem? Im stumped..I replaced all the bulbs and it didnt seem to fix the problem. Thanks.

James
Reply

jeffg Offline
Senior Member
#2
Rear brake lamp out i would assume it would be the brake switch,left side staying lit i would say a bulb is burnt out on the left,Check the front left bulb also.
86TC,85XR7,99 Mountaineer. Need for Speed
Reply

Jims88TC Offline
Junior Member
#3
Well I replaced every tail light bulb. Then for some reason it still lit up....after about 5 minutes later it was fine. When I pressed the brake the "rear brake lamp out" indicator didnt light up...and when I put my left signal on it was fine. But juts five minutes ago I went out to the store..and it acted up again. The right blinker works fine..but it is something on the left side. Where is the ground for the tail lights...coud that be the problem??

Thanks,

James
Reply





Users browsing this thread:
1 Guest(s)



Theme © iAndrew 2018 - Software MyBB