North American Turbocoupe Organization



Hesitation
BooSTBiRD Offline
Junior Member
#1
I'm hesitating when i get to about 4000 RPM. Already changed my TFI. I also changed my plugs, wires, and rotor. Any sugjestions?
Reply

Glenn 88TC Offline
Posting Freak
#2
See a doctor.

I take it you used Ford Motorcraft wires. If not that may be your problem. Is this under WOT or any time the car hits 4000rpms?

PS: Welcome to the board.

------------------
mods: SDS Digital Fuel Injection, ported & polished big valve head(1.89/1.59), Solid lifters, Esslinger roller cam #2277, Esslinger adj. cam pulley, custom upper and ported lower intakes, 60-1 stage III .63 turbo, powerstroke intercooler, 60mm throttle body, 75pph injectors, Walboro 255HP pump, Kirban adj. fuel reg., ATR header, 3" exhaust with Dynomax Ultraflow muffler, MSD 6al, MSD coil, MSD Launch Control, MSD 8.5mm wires, K&N filter, Spec stage III clutch, Greddy Profec B boost controller, Weld Draglites with M/T ET Street 26x11.5/15
NO TC and NO headaches.
Reply

BooSTBiRD Offline
Junior Member
#3
It happens anytime i hit 4000. I put the old wires back on the car thinking that was the problem but it wasn't. I'm not sure what brand they are but i know that the car was running fine with them on. Then the TFI went and after i changed it i noticed the hesitation problems.
Reply

Qwertys Offline
Senior Member
#4
hmm double check your timing with SPOUT out.
also what plugs are you running? should be autolite 764's at 32-35 gap. if the gap is too big the boost will blow the plugs out.
'85 TC BPV and Ford FMIC
'88 TC Kirban AFPR, Autometer Boost, FP and A/R Gauge, 8.8 to 4.10 rear, Walboro 255lph Fuel pump, Garrett GT3071R T3/T4 Dual Ball bearing Turbo, Custom AWIC.
Reply





Users browsing this thread:
1 Guest(s)



Theme © iAndrew 2018 - Software MyBB