North American Turbocoupe Organization



Headlight Problemss
Rod K Offline
Senior Member
#1
I noticed this morning on my way to work that my headlights were not working. Fog lights weren't working either. Both Low and high beams are not working. Flash to pass does work though. Is this the headlight switch?
Rod Kiser, '88TC, 5 speed, 5 lug, Cobra 13" front brakes, Mark VII 11 1/4" rear disc brakes, PiMP'n, Bullit wheels, ATR 3" exhaust, Aluminum driveshaft, EDIS, 60 LB injectors, gutted upper & ported lower. NATO Member
Reply

Jeff K Offline
Administrator
#2
You would need to do some testing with a test light to verify the source of the problem, but it sounds to me like the headlight switch or the multifunction switch. Do you have an EVTM for troubleshooting the headlight circuits?
Jeff Korn

88 Turbo Coupe: Intake and exhaust mods, T3 turbo at 24 psi, forced air IC, water injection, BPV, Ranger cam, subframes, etc., etc.
86 Tbird 5.0 (original owner): intake, exhaust, valvetrain mods, 100 HP N2O, ignition, gears, suspension, etc., etc.
05 Taurus SEL Duratec daily driver
04 Taurus Duratec (wifes car)
02 Pontiac Grand Prix GT
95 Taurus GL Vulcan winter beater
67 Honda 450 Super Sport - completely customized
Reply

Rod K Offline
Senior Member
#3
Yes I have the evtm. I checked last night. It appears to be the multifunction switch. I will get a new one. Thanks Jeff
Rod Kiser, '88TC, 5 speed, 5 lug, Cobra 13" front brakes, Mark VII 11 1/4" rear disc brakes, PiMP'n, Bullit wheels, ATR 3" exhaust, Aluminum driveshaft, EDIS, 60 LB injectors, gutted upper & ported lower. NATO Member
Reply

Noname
Guest
#4
I'm having this same problem. What is the EVTM?
Reply

Joe F Offline
Posting Freak
#5
Electrical and Vacuum Troubleshooting Manual

One of the books in the (Helms? Hayes?) collection for the TC.
JR's Place - My '87 Turbocoupe
Reply





Users browsing this thread:
1 Guest(s)



Theme © iAndrew 2018 - Software MyBB